Liittyisinkö Ikimetsän ystävien jäseneksi?

Retkellelähtiät tutkivat karttaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikimetsän ystävät ry:n jäsenenä olet mukana edistämässä konkreettista luonnonsuojelua. Yhdistyksen toiminta tähtää pysyvien metsiensuojelualueiden syntyyn.

Jäsenet saavat vuosittain kevätkirjeen, jossa kerrotaan yhdistyksen ja Luonnonperintösäätiön kuulumisista, tulevista talkoista, retkistä ja muista tapahtumista sekä erilaisista ajankohtaisista asioista metsiensuojelun kentällä. Jäsenille postitetaan myös vuosittain Luonnonperintösäätiön vuosilehti kiitokseksi.

Ikimetsän ystävien jäsenenä voit halutessasi myös osallistua esim. suojeltavien metsien etsintään, tapahtumien järjestämiseen ja tiedotukseen.Kirjamessuilla ja muissa tapahtumissa tarvitsemme myös aina vapaaehtoisia jäseniä, jotka haluavat jakaa tietoa ja kerätä varoja metsien suojeluun.

Jos satut asumaan jonkin Luonnonperintösäätiön suojelualueen lähellä, sinulla on mahdollisuus ilmoittautua metsänvartijaksi: Metsänvartija käy suojelussa metsässä ajoittain tarkastamassa, mitä alueelle kuuluu: onko tehty ilkivaltaa, onko lähellä toteutettu hankkeita, jotka saattavat vaarantaa suojelualueen luontoarvoja, millaisia muutoksia luonnossa on nähtävissä jne.Metsänvartijoita koordinoi Luonnonperintösäätiö.

Ikimetsän ystävät ry:n kuulumisia voit seurata myös Facebookissa osoitteessa:
https://www.facebook.com/Ikimets%C3%A4n-yst%C3%A4v%C3%A4t-ry-314063705318771/