Yhdistys

Oikean reunan palsta: yhdistys

Tietosuojakäytäntömme (GDPR)

1. Rekisterin pitäjä

Ikimetsän ystävät ry
Murtomäentie 5 b 9, c/o Jussi Kytömäki
33470 Ylöjärvi
Y-tunnus: 1976597-8
info-ikimetsa@ikimetsanystavat.fi
www.ikimetsanystavat.fi

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Jussi Kytömäki
info-ikimetsa@ikimetsanystavat.fi
Puh. 0400 347 848

3. Rekisterin nimi

Ikimetsän ystävät ry jäsenrekisteri

4. Käyttötarkoitus

Ikimetsän ystävät näkyy Metsän kasvun päivässä

Ikimetsän ystävät osallistuu Lahden satamatorilla lauantaina 24.5. klo 10-15 järjestettävään Metsän kasvun päivään yhteistyössä Salpausselän luonnonystävien kanssa.

Tule keskustelemaan kanssamme metsiensuojelusta tai vaikkapa ostamaan palanen ikimetsää! Löydät meidät tutusta, vihreästä teltastamme.

Tiedustelut:
info-ikimetsa(at)ikimetsanystavat.fi
045 180 1775

Mikko Sorjasesta Ikimetsän ystävien uusi puheenjohtaja

Maaliskuun lopulla pidetty vuosikokous valitsi Ikimetsän ystävät ry:n uudeksi puheenjohtajaksi seinäjokelaisen Mikko Sorjasen. Sorjanen on ollut mukana yhdistyksessä alusta saakka ja toiminut sen sihteerinä ja työntekijänä vuosina 2009-2013.

"Metsä on kotimaisemani, mutta myös suomalaisen mielenmaisema ja loputon innoituksen lähde.Luonnonmetsien olemassaolon turvaaminen on henkisen pääoman turvaamista, mutta myös vastuun kantamista metsistä riippuvaisista lajeista - mukaanlukien ihmisestä", Sorjanen toteaa.

Terveiset Ikimetsän ystävien vuosikokouksesta 2014

Kevät alkaa olla jo pitkällä ja Ikimetsän ystävien vuosikokouskin on taas pidetty, sunnuntaina 23.3. Tampereen Vanhalla kirjastotalolla. Ennen kokousta Sauli Valkonen Metsäntutkimuslaitokselta kertoi uudesta metsälaista ja kokouksen jälkeen kokoontui myös Ekometsätalouden liiton vuosikokous.

Ikimetsän ystävät ry - jäsentiedote 1/2014

Jäsentiedote 1/2014 sisältää vuosikokouskutsun.

Joululahjaksi Ikimetsän ystävien haapalogo-puukoru!

Ikimetsän ystävien Haapa-puukoru, hinta 25 euroaJoulu on taas tulossa ja monilla meistä on tapana antaa joululahjoja.

Ikimetsän ystävät Metsä 2013 -messuilla

Ikimetsän ystävät on jälleen esillä Metsämessuilla Helsingissä pe 22. - su 24.11. Messut ovat osa Meidän viikonloppu -tapahtumaa, jossa lisäksi mm. Elma-maaseutumessut ja Kädetaitomessut.

Tervetuloa hakemaan tietoa metsiensuojelusta, liittymään jäseneksi tai ostamaan tuotteitamme! Messutarjouksena liittyjälle paita kaupan päälle.

Lisätietoja viikonlopun ohjelmasta messukeskuksen sivuilta.

Helsingin Kirjamessut lähestyvät

Ikimetsän ystävät ja Luonnonperintösäätiö osallistuvat taas Helsingin Kirjamessuille 24.-27.10.2013. Osastollamme vierailevat ainakin kirjailijat Mauri Leivo ja Pentti Linkola sekä taiteilijat Jaakko Tuomainen ja Laila Helena Lepistö. Ajantasainen ohjelma löytyy Facebookista https://www.facebook.com/events/563371230383621/

Talkooretki Yli-Myllyyn 18.5.

Ikimetsän ystävät järjestää keväiset talkoot Lopen Läyliäisissä Yli-Myllyn suojelualueella lauantaina 18.5. klo 13 yhdessä Luonnonperintösäätiön ja Lopen Vihreiden kanssa.

Talkoissa on tarkoitus luoda yleissilmäys suojelualueen tilaan talven jäljiltä sekä siivoilla alueelle jääneitä piikkilankoja ja pihapiirin vieraskasveja eli jättipalsamia ja komealupiinia. 

Ilmoittautumiset sihteeri Sirpa Elina Tulirinnalle sähköpostitse info-ikimetsa(at)ikimetsanystavat.fi tai puhelimitse 044 087 8722.

Yhdistele sisältöä